Wij laten data voor u werken

Over Ons

WIJ MAKEN UW DATA INZICHTELIJK

Welkom bij ons FutureXS, gespecialiseerd in business intelligence data-oplossingen. 
Wij helpen bedrijven en organisaties om data te verzamelen, opslaan, analyseren en presenteren. Wij hebben ruime ervaring in het bieden van professionele ondersteuning bij het benutten van data voor het nemen van weloverwogen beslissingen. 

Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het behalen van uw doelen.

Wij maken data op een simpele en duidelijke manier inzichtelijk en laten data voor u werken.

Services
Smart data solutions.

Wij maken data op een simpele en duidelijke manier inzichtelijk en laten data voor u werken.​

Data… Tegenwoordig draait alles om data. Iedereen kent het raffinage proces van aardolie. Je hebt aan ruwe aardolie eigenlijk niet zo veel aan totdat het geraffineerd wordt.

Tijdens het raffinage proces worden onzuiverheden verwijderd. Uiteindelijk wordt het verwerkt tot brandstof of als basisgrondstof voor allerlei doeleinden.

Uw gegevens zijn vergelijkbaar met ruwe aardolie. Je hebt er eigenlijk niet zo veel aan totdat het verwerkt wordt tot informatie. Dat direct gebruikt kan worden of als input kan dienen voor verdere analyses.

Datawarehouse is het systeem binnen een business intelligence oplossing waar binnen uw gegevens verwerkt worden tot informatie.

Er zit veel potentie in data.
Het geeft de mogelijkheid voor heldere analyses en hiermee nemen de feiten de leiding. Blind varen behoort tot het verleden.

Wij maken data tastbaar met moderne visualisaties. Hiermee is het mogelijk om in vogelvlucht door je data heen te vliegen en waarnodig te landen binnen de grote veld van details.

Dit maakt het makkelijker om slimme en tijdige keuzes te maken.

Data-kwaliteit is cruciaal voor het succes van elk bedrijf of organisatie. Goede kwaliteit data stelt ons in staat om nauwkeurige en betrouwbare analyses te maken, weloverwogen beslissingen te nemen en efficiënte processen te implementeren. Aan de andere kant kan slechte kwaliteit data leiden tot verkeerde conclusies, inefficiëntie en zelfs financiële verliezen. Het is daarom van groot belang om regelmatig de kwaliteit van uw data te controleren en te verbeteren waar nodig.


Klanten

De afgelopen jaren hebben we voor de volgende klanten gewerkt aan data oplossingen

Contact